Ciklus

Na dan 21.01.2017.

Besplatna projekcija animiranog filma Kung Fu Panda 3

UNICEF

UNICEF

UNICEF i trgovački lanac Billa pozivaju vas na besplatnu projekciju animiranog filma Kung Fu Panda 3 koja će se održati u subotu, 21. siječnja u kinu Tuškanac u 11 sati. Ovom projekcijom Billa i UNICEF obilježavaju završetak uspješne suradnje na programu „Potpomognuta komunikacija za djecu s teškoćama“ i zahvaljuju svima koji su kupnjom albuma „Čarobne avanture“ dali svoj doprinos poboljšanju kvalitete života djece sa teškoćama u komunikaciji. 

Dođite u kino Tuškanac gdje vas očekuje zabavna avantura za cijelu obitelji. Ova jedinstvena priča o neodoljivoj pandi Po, pokazat će nam kako prijateljstvo, hrabrost i vjera u sebe mogu srušiti sve prepreke i pobijediti sve opasnosti!

Prijavite se porukom na mail billaclub@billa.hr do četvrtka, 19. siječnja 2017.

U prijavi navedite broj mjesta koji želite rezervirati. Požurite jer je broj mjesta ograničen. 

Filmovi iz ciklusa

Kung fu panda 3

(SAD, 2016)

Režija: Jennifer Yuh Nelson
Sadržaj:

UNICEF i trgovački lanac Billa pozivaju vas na besplatnu projekciju animiranog filma Kung Fu Panda 3 koja će se održati u subotu, 21. siječnja u kinu Tuškanac u 11 sati. Ovom projekcijom Billa i UNICEF obilježavaju završetak uspješne suradnje na programu „Potpomognuta komunikacija za djecu s teškoćama“ i zahvaljuju svima koji su kupnjom albuma „Čarobne avanture“ dali svoj doprinos poboljšanju kvalitete života djece sa teškoćama u&...

boja, 95 min
PROJEKCIJA:
Subota 21.01.2017 U 11:00
Vidi cijeli program