Ulaznice

Ulaznice za projekcije

Blagajna se otvara 1h prije početka prve projekcije dana.

Strani filmovi imaju hrvatske podnaslove.

RADNO VRIJEME BLAGAJNE:
Ulaznice se kupuju na blagajni koja se otvara sat prije prve projekcije dana i zatvara nakon početka zadnje projekcije dana. Kino Tuškanac nema online prodaju, no ulaznice je moguće kupiti i naprijed, prije samog dana projekcije. Dnevni raspored projekcija pogledajte na linku ovdje.

REZERVACIJE:
Zbog epidemiološke situacije i mjera stožera koje su nam ograničile broj posjetitelja u kinu, do daljnjeg ne možemo primati rezervacije. Ulaznice se mogu preuzeti isključivo na blagajni kina.

DOLAZAK U KINO:
Sukladno odluci Nacionalnog Stožera koja je stupila na snagu 16. studenog 2021., za ulazak na sve projekcije kina Tuškanac s kojima nastavljamo 22. studenog, potrebna je EU digitalna COVID potvrda ili drugi odgovarajući i važeći dokaz o prebolijevanju ili testiranju. Prilikom ulaska u kino obavezno je nošenje maske, posjetiteljima se mjeri temperatura, a prije kupnje ulaznica je potrebno ostaviti svoje osobne podatke (prikupljamo ih isključivo zbog epidemiološke situacije, poštujući GDPR pravila).

CIJENE ULAZNICA:
S obzirom na to da je kapacitet kina već mjesecima značajno smanjen, da su troškovi rada kina zbog poštivanja mjera porasli, te da želimo zadržati razinu kvalitete kinotečnog programa koju smo dosad pružali (čiji su troškovi realizacije - od prikazivačkih prava, izrade prijevoda, dobavljanja kopija i dr. - iznimno visoki), bili smo primorani povisiti cijenu ulaznice.

Cijena pojedinačne ulaznice je 25 kuna i vrijedi za sve redovne programe kina Tuškanac.

Moguće je kupiti i paket više ulaznica odjednom koji omogućuje određeni popust za naš redovan program. Riječ je o paketu od 10 ulaznica koji iznosi 200 kn. 

Za naslove u programu Distribucija ulaznice se ne mogu kupiti u sklopu paketa.

Ulaz na program Filmski kurikulum je besplatan. 

Ulaz na Human Rights Film Festival je besplatan. Više informacija na humanrightsfestival.org

DODATNE INFORMACIJE:
Obavijesti na broj telefona blagajne kina (tijekom radnog vremena blagajne): 01 / 48 34 039