Ulaznice

Ulaznice za projekcije

Blagajna se otvara 1h prije početka prve projekcije dana.

Strani filmovi imaju hrvatske podnaslove.

RADNO VRIJEME BLAGAJNE:
Ulaznice se kupuju na blagajni koja se otvara sat prije prve projekcije dana i zatvara nakon početka zadnje projekcije dana. Kino Tuškanac nema online prodaju i rezervacije ne primamo, ali ulaznice je za naše redovne projekcije moguće kupiti i unaprijed, prije samog dana projekcije.
Za informaciju o dostupnosti ulaznica za gostujuće programe poput Fantastic Zagreb Film Festivala posjetite web stranice organizatora.

Naš dnevni raspored projekcija pogledajte na linku ovdje.

NOVI TERMIN ZA FILM STRANI DOPISNIK:
Ispričavamo se svim gledateljima zbog izvanrednih tehničkih poteškoća koje su nam onemogućile da film Strani dopisnik (1940) prikažemo 13. srpnja. S ulaznicama od te projekcije možete slobodno doći na novi, zamjenski termin projekcije 21. srpnja u 19 sati.
U slučaju da vam novi termin ne odgovara, molimo vas da nam se javite ili obratite izravno na blagajnu. Hvala vam na razumijevanju.

CIJENE ULAZNICA:

S obzirom na to da je kapacitet kina već mjesecima značajno smanjen, da su troškovi rada kina zbog poštivanja mjera porasli, te da želimo zadržati razinu kvalitete kinotečnog programa koju smo dosad pružali (čiji su troškovi realizacije - od prikazivačkih prava, izrade prijevoda, dobavljanja kopija i dr. - iznimno visoki), bili smo primorani povisiti cijenu ulaznice.

Cijena pojedinačne ulaznice je 25 kuna i vrijedi za sve redovne programe kina Tuškanac.

Moguće je kupiti i paket više ulaznica odjednom koji omogućuje određeni popust za naš redovan program. Riječ je o paketu od 10 ulaznica koji iznosi 200 kn.

Za naslove u programu Distribucija ulaznice se ne mogu kupiti u sklopu paketa.

Ulaz na program Filmski kurikulum je besplatan. 
Ulaz na program Restauracije je besplatan.

DODATNE INFORMACIJE:

Obavijesti na broj telefona blagajne kina (tijekom radnog vremena blagajne): 01 / 48 34 039