Ulaznice

Ulaznice za projekcije

Blagajna se otvara 1h prije početka prve projekcije dana.

Strani filmovi imaju hrvatske podnaslove.

RADNO VRIJEME BLAGAJNE:
Ulaznice se kupuju na blagajni koja se otvara sat prije prve projekcije dana i zatvara nakon početka zadnje projekcije dana. Kino Tuškanac nema online prodaju i rezervacije ne primamo, ali ulaznice je za naše redovne projekcije moguće kupiti i unaprijed, prije samog dana projekcije.
Naš dnevni raspored projekcija pogledajte na linku ovdje.

CIJENE ULAZNICA:

Budući da su troškovi održavanja programa i nama porasli, a želimo zadržati razinu kvalitete kinotečnog programa (čiji su troškovi realizacije - od prikazivačkih prava, izrade prijevoda, dobavljanja kopija i dr. - iznimno visoki), primorani smo malo povisiti cijenu ulaznice.

Cijena pojedinačne ulaznice je €4  i vrijedi za sve redovne programe kina Tuškanac.

Moguće je kupiti i paket više ulaznica odjednom koji omogućuje određeni popust za naš redovan program. Riječ je o paketu od 10 ulaznica po cijeni od €3 po ulaznici, odnosno €30 za cijeli paket.

Za naslove u programu Distribucija ulaznice se ne mogu kupiti u sklopu paketa.

Program Filmska dijagnostika realiziran je u suradnji s Hrvatskom akademskom zajednicom Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (HAZMef) i ulaz na ovu projekciju je besplatan. 

Program Kinoteka: Lukas Nola realiziran je u suradnji s Hrvatskom kinotekom i Hrvatskom radiotelevizijom i ulaz na njega je besplatan.

Ulaz na programe Kinoteka i Restauracije je besplatan.