Ulaznice

Ulaznice za projekcije

Blagajna se otvara 1h prije početka prve projekcije dana.

Strani filmovi imaju hrvatske podnaslove.

NOVE CIJENE ULAZNICA:
Obzirom da je kapacitet kina već mjesecima značajno smanjen, da su troškovi rada kina zbog poštivanja mjera porasli, te da želimo zadržati razinu kvalitete kinotečnog programa koju smo dosad pružali (čiji su troškovi realizacije - od prikazivačkih prava, izrade prijevoda, dobavljanja kopija i dr. - iznimno visoki), primorani smo povisiti cijenu ulaznice. Cijena pojedinačne ulaznice odsad će biti 25 kuna i vrijedit će za sve

Članske iskaznice više se neće izdavati, a članovi koji su platili svoje iskaznice koje još nisu istekle mogu podići 10 besplatnih ulaznica za filmove po vlastitom izboru.

Svjesni smo da povećanje cijene ulaznica u ovim teškim vremenima nije laka vijest, stoga ćemo nastojati nuditi različite popuste. Tako ćemo kupovinom paketa od više ulaznica odjednom omogućiti određene popuste za naš redovan program: 10 ulaznica = 200kn. 
Za naslove u programu Distribucija ulaznice se ne mogu kupiti u sklopu paketa.

Konačno, ukoliko si doista niste u mogućnosti priuštiti ulaznicu, kontaktirajte nas e-mailom i omogućit ćemo vam besplatan ulaz. Iako zbog nastavka uspješnog rada kina moramo voditi računa o financijama, držimo kako novac nikada ne bi smio biti razlog zašto netko ne bi mogao imati pristup sadržajima koje nudimo.

RADNO VRIJEME BLAGAJNE:
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni koja se otvara sat prije prve projekcije dana i zatvara nakon početka zadnje projekcije dana.

DOLAZAK U KINO:
Prilikom ulaska u kino obavezno je nošenje maske, posjetiteljima se mjeri temperatura, a prije kupnje ulaznica je potrebno ostaviti svoje osobne podatke (prikupljamo ih isključivo zbog epidemiološke situacije, poštujući GDPR pravila).

REZERVACIJE:
Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i novih mjera stožera koje su nam još ograničile broj posjetitelja u kinu, neko vrijeme ne možemo primati rezervacije. Ulaznice se mogu preuzeti isključivo na blagajni kina.

DODATNE INFORMACIJE:
Obavijesti na broj telefona blagajne kina (tijekom radnog vremena blagajne): 01 / 48 34 039