Ulaznice

Ulaznice za projekcije

Blagajna se otvara 1h prije početka prve projekcije dana.

Strani filmovi imaju hrvatske podnaslove.

RADNO VRIJEME BLAGAJNE:
Ulaznice se kupuju na blagajni koja se otvara sat prije prve projekcije dana i zatvara nakon početka zadnje projekcije dana. Kino Tuškanac nema online prodaju i rezervacije ne primamo, ali ulaznice je za naše redovne projekcije moguće kupiti i unaprijed, prije samog dana projekcije.
Naš dnevni raspored projekcija pogledajte na linku ovdje.

CIJENE ULAZNICA:

Budući da su troškovi održavanja programa i nama porasli, a želimo zadržati razinu kvalitete kinotečnog programa (čiji su troškovi realizacije - od prikazivačkih prava, izrade prijevoda, dobavljanja kopija i dr. - iznimno visoki), primorani smo malo povisiti cijenu ulaznice.

Cijena pojedinačne ulaznice je 30,14 kn (€ 4)  i vrijedi za sve redovne programe kina Tuškanac.

Moguće je kupiti i paket više ulaznica odjednom koji omogućuje određeni popust za naš redovan program. Riječ je o paketu od 10 ulaznica po cijeni od 23,00 kn (€ 3,05) po ulaznici, odnosno 230 kn (€ 30,53) za cijeli paket.

Za naslove u programu Distribucija ulaznice se ne mogu kupiti u sklopu paketa.

Ulaz na programe Kinoteka i Restauracije je besplatan.

Program Filmski kurikulum od jeseni 2022. ne održava se više u kinu Tuškanac, već na novoj lokaciji Kulturno-informativnog centra (KIC) u Zagrebu. Program započinje 12. 10.  u 19 atsi u KIC-u, projekcijom filmova Oktavijana Miletića uz uvodnu riječ dr.sc. Tomislava Šakića.

DODATNE INFORMACIJE:

Obavijesti na broj telefona blagajne kina (tijekom radnog vremena blagajne): 01 / 48 34 039