Ciklus

Od 24.04. Do 24.04.2023.

Program Udruge za autizam - Zagreb

Program Udruge za autizam - Zagreb

Projekcija je organizirana u suradnji s Udrugom za autizam - Zagreb, a ulaz na nju je besplatan.

Udruga za autizam - Zagreb tijekom cijelog mjeseca travnja organizira razne aktivnosti kako bi se u javnosti podigla razina svjesnost o autizmu. Započelo se 2. travnja na Svjetski dan svjesnosti o autizmu, a svojevrsni zaključak bit će uz projekciju dokumentarnog filma Senada Zemunovića Eugen, što želiš, te kratak razgovor s protagonistima nakon projekcije. Film prati napredak autističnog dječaka Eugena kroz terapiju, te vjerno prikazuje svakodnevicu u kojoj je svaki pomak od neprocjenjive vrijednosti.

Nakon projekcije u razgovoru će sudjelovati Eugenovi roditelji Ksenija i Gordan Graonić, Iva Kovačić, mag. rehab. ecud., SI pedagog i Mateja Vukašinec mag. rehab. ecud., SI pedagog, te Igor Ružić, predsjednik Udruge za autizam - Zagreb.

Filmovi iz ciklusa

Eugen, što želiš?

(Hrvatska, 2022)

Režija: Senad Zemunović
FOTOGRAFIJA: Senad Zemunović
Sadržaj:

Program u suradnji s Udrugom za autizam - Zagreb, a nakon projekcije u razgovoru će sudjelovati Eugenovi roditelji Ksenija i Gordan Graonić, Iva Kovačić, mag. rehab. ecud., SI pedagog i Mateja Vukašinec mag. rehab. ecud., SI pedagog, te Igor Ružić, predsjednik Udruge za autizam - Zagreb. Eugen je neobičan dječak. Ne pere zube, ne komunicira i često se ljuti. Iako je okružen ljubavlju, ta ljubav teško dopire do njega na pravi način. Jednoga dana upoznaje Ivu, pa zatim Mat...

boja, 55'
PROJEKCIJA:
Ponedjeljak 24.04.2023 U 19:00
Vidi cijeli program